Ski Onderhoud

Davelaar Sport heeft als enige sportzaak in de regio een eigen ski werkplaats en dat al meer dan 40 jaar. Wij prepareren met veel passie uw wintersport materiaal zoals, ski’s, snowboards en langlauf ski’s, met machines van Wintersteiger Ski Technologie, zodat u er weer een heerlijke week optimaal plezier aan kunt beleven.

Goed onderhouden ski’s en boards glijden niet alleen beter maar hebben ook een betere grip op ijzige pistes en het verlengd de levensduur van uw materiaal. Met de juiste machine’s is er geen reden te bedenken om je materiaal niet ieder jaar een keer te laten onderhouden.

Onderstaand de diverse mogelijkheden op het gebied van wintersport onderhoud:

Ski onderhoud:

    • Afstellen.
    • Monteren.
    • Waxen.
    • Kleine beurt: slijpen, waxen, polijsten.
    • Grote beurt: belag repareren, slijpen, waxen, polijsten.

De prijzen voor onderhoud variëren van 10 tot 50 euro.

Let Op: Na een ongeval op de piste kan uw verzekeringsmaatschappij vragen of uw ski’s zijn afgesteld en wanneer. Wij raden u aan om 1 keer in de 2 jaar uw ski’s te laten afstellen en waarom, uw schoenen slijten, dus krijgt u meer ruimte in de binding, u wordt ouder, dit kan invloed hebben op de instellingen, maar de binding kan door zijn leeftijd ook minder weerstand bieden. Te laat los is niet goed, maar te vroeg is ook niet fijn.
Wees alert op een dubbele tegenvaller.

Onze werkplaats is 48 weken per jaar geopend.

Een greep uit onze producten

Ga naar onze webshop

Ski Schoenen

Head Formula 95 W

 399,99

Ski Schoenen

Head Nexo Lyt 80 W

 369,99

Ski Schoenen

Head Edge Lyt 80 W

 299,99

Ski Schoenen

Head Edge Lyt 70 W

 279,99

Ski Schoenen

Head Edge Lyt 60 W

 199,99