Tennis

Tennisrackets

Nieuwe Tennisformule bij Davelaar Sport Veenendaal!  Wie wil dat nu niet, internet prijzen, dus de goedkoopste prijs, echter met de service en helpdesk van een fysieke winkel.

Davelaar Sport maakt het waar, een uitgebreide keuze in tennisrackets, uitproberen geen probleem, 2x per jaar gratis update check, racket  opnieuw bespannen 1 uur service, alle gegevens van uw tennisrackets slaan wij op in een database.

Ons verkoop team bestaat uit enthousiaste tennissers met een ruime ervaring in de tennis sport om u zo van optimaal advies te voorzien.

Wilt u uw tennis racket opnieuw laten bespannen? Davelaar Sport Veenendaal neemt geen enkel risico met uw racket. Volgens de racket- en snarenfabrikanten gebeurt het nog heel vaak dat er beschadigingen en/of breuken ontstaan door ondeugdelijke bespanapparatuur. Tennis frames die niet goed vast zitten in een bespanapparaat kunnen vervormen. Daardoor ontstaat een constante spanning op het tennis racket met alle gevolgen van dien. Juist om die reden werkt Davelaar Sport met de Rolls Royce onder de bespanmachines, het topmodel van Babolat staat klaar om uw racket in top conditie te brengen.

De prijzen zijn vanaf  24,95 incl. bespanloon.

Binnenkort alle type tennisrackets online

Een greep uit onze producten

Ga naar onze webshop