Ski Helmen

Sinds een jaar of 10 zie je steeds meer helmen op de piste verschijnen, de skiër wordt steeds meer doordrongen van het feit dat zonder helm eigenlijk niet meer kan en als je je dat realiseer moet je ook kritisch voor jezelf zijn, een skihelm helpt optimaal om het zeer belangrijke lichaamsdeel n.l. je hoofd te beschermen, de pasvorm is zeer belangrijk daarom adviseren wij een ieder, ga naar de winkel en laat je adviseren voor de juiste keuze.

Een skihelm heeft diverse samenstellingen en diverse prijskaartjes, wij vergelijken het wel eens met een muts die niks beschermt, maar er zijn nog steeds mensen die een mooie muts van 50 euro niet duur vinden maar een skihelm van 80 euro wel!

Er is veel verschil neem het gewicht en wat te denken van het gehoor u skiet ook met uw oren, dan heeft een ieder een andere hoofdvorm, rond of ovaal. Hoe is de ventilatie kun je dat afsluiten bij sneeuwval, een helm moet je voelen op je hoofd, mooi als hij overal goed aan sluit, een helm waarvan de oorpads aan uw wang aansluit kun je vaak al dragen zonder kinband wat we nooit zullen adviseren. Leen uw helm ook nooit uit, een helm gaat zich vormen naar je hoofd, zo jammer als je een andere pasvorm terug krijg en dat is niet te herstellen.

Tegenwoordig worden er heel veel helmen verkocht met vizier, de meeste helmen worden met 2 vizieren geleverd een voor de zon een voor slecht weer. Let op, vaak wordt om de prijs aantrekkelijker te maken helmen met 1 vizier aangeboden en bij de kassa kost zon vizier al gauw zon 50 tot 70 euro extra. Wij hebben de kennis in huis om u hierin te adviseren kortom u bent welkom.
Kijk in onze webshop voor merken en prijzen en heeft u al gepast en een keuze gemaakt.
Online bestellen kan ook bij ons.