Running Accessoires

Running sokken.
Een onderschat artikel voor de hardlopers maar een paar goede running sokken zorgen voor het beter zitten van uw schoenen, geven de voet meer steun en hebben geen vervelende naden, wat blaren en wondjes voorkomt. Een merk als Falke is zeer innovatief en maakte als eerste fabrikant linker en rechter sokken, u zult heel veel meer plezier aan uw schoenen beleven bij de juiste sokken keuze.

Compressie kousen.
Een vrij nieuw artikel, die zijn weg aardig weet te vinden, helpt enorm om diverse blessures te voorkomen, te koop als sok, tube of kous,
Met de sportcompressiekous van Herzog Medical sport je fijner en loop je soepeler. De kousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures.
Minder spierpijn- minder kuitklachten-minder scheenbeen blessures.

Safety First.
Dit geld bij alle sporten, eerst komt de veiligheid kijken en zeker als het in het najaar wat schemerig wordt is het raadzaam om op te vallen u bent tenslotte een verkeersdeelnemer, daarom zijn er buiten fluoriserende kleding ook led lampjes te koop voor aan armen of benen. Let vooral op wat het bereik is van de zichtbaarheid.

Smartfoon.
Ook de telefoon neem je mee bij het hardlopen, een goed dragend hoesje is zeker geen luxe, zo beschermt u uw dure telefoon tegen schade, de meeste hoesjes zorgen ook dat uw telefoon gewoon bedienbaar blijft.

Bidon.
Bij warmer weer goed om uw lichaam te blijven verzorgen, hetzij met een sportdrankje voor de dorst of vloeibare voeding. Daarom zijn er running bottels te koop in diverse volumes en draagbaar d.m.v. een belt