Fitness

Fitness is een van de sterkst groeiende sporten in Nederland. Niet alleen neemt het bezoek aan een van de vele fitness of sportscholen toe, maar ook het sporten thuis, om te revalideren of om uw conditie op peil te brengen, wordt steeds populairder.

Accessoires

Of het nu gaat om gymballen, springtouwen, fitnesshandschoentjesloopbanden, gewichtjes of een complete sport outfit. Bij Davelaar Sport in Veenendaal vindt u een zeer uitgebreid assortiment fitness producten van diverse merken.

Fitnesskleding

Wij hebben o.a. fitnesskleding van Adidas, ONLY PLAY en Nike. Diverse keren per jaar verschijnt er een nieuwe collectie in zowel basis- als modekleuren en uiteraard bijpassende schoenen. Deze fitnesskleding onderscheidt zich van andere kleding vanwege het materiaal. De door de leverancier gebruikte materialen zijn over het algemeen dryfit, dit zorgt ervoor dat transpiratievocht niet in het shirt blijft zitten maar dat u droog blijft tijdens het sporten.

Fitnessapparaten

Wij leveren o.a. fitness apparaten van Tunturi en Flow Fitness. De apparaten worden gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd in Midden-Nederland. Op alle apparaten geven wij 3 jaar garantie aan huis.