Beach en Bad

Ga je naar een zonnige vakantiebestemming of is zwemmen jouw favoriete sport? Bij Davelaar Sport ben je altijd aan het juiste adres voor al uw zwemkleding.

Davelaar Sport heeft een uitgebreide keuze in badpakken, bikini’s, zwembroeken en zwemshorts. Diverse keren per jaar komen er nieuwe collecties binnen van diverse leveranciers. Naast badkleding is er ook een ruim assoritment in accessoires. Denk hierbij aan badslippers, badmutsen, chloorbrillen, duikbrillen, plankjes en uiteraard zonnebrillen.

Perfect Fit voor iedereen!

Het Mix & Match programma van Brunotti zorgt voor een ruime keus in verschillende tops en broekjes. De tops bestaan uit een triangle-, halter-, bandeau- en beugelmodellen. De broekjes bestaan uit een laag-, basic-, boxer- en hipstermodellen. Al deze modellen zijn in verschillende kleurstellingen te verkrijgen.Op deze manier kunt u uw eigen bikini precies samenstellen zoals u wil.

Materialen

Naast de ruime keuze in verschillende modellen zijn alle modellen gemaakt van een chloorbestendig en sneldrogend materiaal. Dit materiaal is perfect geschikt voor zee- en zwembadwater.

Bij alle badkleding van Davelaar Sport geldt het advies om deze niet in de wasmachine te wassen. Na gebruik is het wel aan te raden het met de hand uit te spoelen. Dit verlengt de levensduur van uw badkleding aanzienlijk.