Brillen, helmen en handschoenen

Bij Davelaar Sport bent u aan het juiste adres voor al uw wintersportartikelen. Wij hebben een groot assortiment in brillen, helmen en handschoenen. Naast dat deze artikelen ervoor zorgen dat u warm blijft op de skipiste zorgen zij ook voor berscherming van uw ogen, hoofd en handen.

Brillen

Een goede skibril is essentieel voor het skiën. Een zonnebril beschermt uw ogen tegen UV straling. Daarnaast zijn ze voorzien van een coating die er voor zorgt dat ze niet beslaan tijdens het sporten. Een skibril zorgt daarnaast dat u goed zicht houdt bij slecht weer. De oranjeglazen zijn speciaal bedoeld om in de mist en of tijdens sneeuwval diepte te blijven zien.

Helmen

Een helm is niet meer weg te denken van de piste. Het overgrote deel van de ongelukken op de piste veroorzaakt namelijk hoofdletsel. De skihelm van tegenwoordig is licht van gewicht en ventileert erg goed. Nieuw op de piste en in onze shop vizier helmen. De sneeuwbril zit aan de helm vast, zeker een gemak voor de brildragende skiërs.

Handschoenen

Naast dat een handschoen uw handen warm houdt tijdens het skiën zorgt het ook voor bescherming. Naast de klassieke
handschoen zijn er tegenwoordig ook handschoenen met een warmte element, dit voor het extreem koude weer of als u snel last heeft van koude handen.

De merken die wij in huis hebben zijn:

  • Brunotti
  • Sinner
  • Uvex
  • Ziener

Een greep uit onze producten

Ga naar onze webshop
Nieuw

Ski Accesoires

Multi Black White

 29,99