Thermokleding

Thermokleding kunnen we in 2 categorieën onderscheiden nl:
thermokleding die je droog houdt en thermokleding die je warmte geeft.

In diverse supermarkten wordt ook thermo kleding aangeboden, echter het is niet met elkaar te vergelijken en daarom zetten we alles maar eens op een rijtje.

Voor de Sporter: alle bekende sportmerken hebben wel een thermokleding lijn, thermokleding is uiteindelijk ondergoed, hoort strak aan te sluiten en de vezel waarvan het kleding stuk gemaakt is, is een holle, waardoor het vocht opgenomen wordt en zodoende de huid droog houdt en uiteindelijk een warm gevoel geeft. Draagbaar tot 30 graden boven nul, niet om een kou kleum te zijn maar omdat je beter wil presteren en er toch fris uit wil blijven zien. Deze vezel ook wel polypropeleen genaamd, is ook in een wat dikkere versie te verkrijgen, alleen in de winter wordt deze verkocht. Heel veel variaties zijn er zoals singlets, korte mouw shirts, lange mouw shirts, broeken en shorts. Je combineer ze nooit met katoenen laagjes, omdat dat juist een vezel is die vocht opneemt en vasthoudt.

Thermo kleding uit de supermarkt zit vaak katoen en wol in, voor de sporter funest, katoen houdt vocht vast en wol kriebelt en geeft de warmte terug aan het lichaam waardoor je nog harder gaat transpireren en waardoor je prestaties afnemen.

Onderhoud: omdat het holle vezels zijn kan er waspoeder in deze vezel achter blijven bij het wassen, dit houdt ook de lichaam geurtjes vast, ook daar hebben we een oplossing voor: een special wasmiddel genaamd Basewash zal de werking weer versterken en een fris product creëren.

Een greep uit onze producten

Ga naar onze webshop
 6,99
 5,99

Thermokleding

Kinder Thermo Shirt.

 14,95

Thermokleding

Kinder Thermo Broek

 15,95

Clublijn K.V. Kesteren

Thermo Shirt rood Junior

 32,99

Clublijn K.V. Kesteren

Thermo shirt Rood Senior

 32,99