Tennis

Nieuwe Tennis Formule

Nieuwe Tennis formule bij Davelaar Sport Veenendaal
Wie wil dat nu niet, internet prijzen, dus de goedkoopste prijs, echter met de service en de helpdesk van een fysieke winkel.

Davelaar Sport maakt het waar, een uitgebreide keuze in tennisrackets, uitproberen geen probleem, 2x per jaar gratis update check, racket opnieuw bespannen 1 uur service, alle gegevens van uw rackets slaan wij op in een database.

Ons verkoop team bestaat uit enthousiaste tennissers met een ruime ervaring in de tennis sport om u zo van optimaal advies te voorzien.

Wilt u uw tennis racket opnieuw laten bespannen?
Davelaar Sport neemt geen enkel risico met uw racket. Volgens de racket- en snarenfabrikanten gebeurt het nog heel vaak dat er beschadigingen en/of breuken ontstaan door ondeugdelijke bespanapparatuur. Tennis frames die niet goed vast zitten in een bespanapparaat kunnen vervormen. Daardoor ontstaat een constante spanning op het tennis racket met alle gevolgen van dien. Juist om die reden werkt Davelaar Sport met de Rolls Royce onder de bespanmachines, het topmodel van Babolat staat klaar om uw racket in top conditie te brengen.

Vanaf  24,95 incl. bespanloon.

Binnenkort alle type tennis rackets online

Wij helpen u ook graag met het vinden van de een complete tennisoutfit.
Iedere voet is uniek, laat u daarom goed informeren over de juiste tennisschoenen.

Een greep uit onze producten

Ga naar onze webshop

Tennis Accessoires

Falke Tennis Sokken Dames

 15,50

Tennis Accessoires

Falke Tennis Sokken Heren

 15,50
Nieuw
 37,50
Nieuw
 37,50

Heren Tennisschoenen

K-Swiss Outshine men

 84,95

Dames Tennisschoenen

K-swiss OUTSHINE Lady’s

 84,95