Hockeysticks

Hockeysticks

Bij Davelaar Sport kunt u zich uitstekend laten informeren over de juiste hockeysticks. In ons assortiment vindt u voornamelijk kunststof hockeystick. Deze zijn lichter van gewicht, duurzamer en gemakkelijker in onderhoud dan de houten sticks. Het prijsverschil van de kunststof hockeysticks zit hem voornamelijk in de materiaal samenstelling. Met een mix van kevlar, aramide, fiberglas en carbon worden de sticks geproduceerd in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. De duurdere hockeysticks zijn stijver en harder, voor meer power en gevoel.

Jeugdsticks

Voor de jeugd is er ook een ruim assortiment aan sticks, variërend van hout tot kunststof. De juiste maat kan bepaald worden door de afstand tussen oksel en de onderkant van het knie gewricht te meten en dit om te rekenen naar inches (1 cm = 0.39 inch). Een te grote stick zorgt ervoor dat uw kind een verkeerde techniek aanleert. Een kortere stick is daarom beter dan een te lange stick.

Bij Davelaar Sport heeft u keuze uit diverse topmerken sticks:

Nu 6 Maanden Garantie

Dita is een van de oudste hockeymerken van de wereld en bestaat in 2016, 125 Jaar.
Dita viert dit in samenwerking met de detaillist en geeft een extra lange garantietermijn van maar liefst 6 maanden op de Exa en Terra sticks.

  • Adidas,
  • Brabo,
  • Dita,
  • Grays,
  • Stag.

Een greep uit onze hockeysticks

Ga naar onze webshop

Hockeysticks

Exa 100 NRT Maxi 49

 179,95

Hockeysticks

FX R10 J-Shape 45

 24,95
 24,95

Hockeysticks

Giga 5.1 Junior 10

 44,95
 49,95
 49,95